Katon pinnoitus

Myös muut kattohuollot ja katto­remontit Espoon, Helsingin, Vantaan sekä muun pk-seudun alueella

Hormi­saneerauksiin erikoistuneen Vahvaniska Oy:n palveluihin kuuluvat myös katon pinnoitus- sekä muut kattojen huolto- ja remontti­toimenpiteet. Työskentelemme toimi­paikastamme Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja koko pääkaupunki­seudulle. Lue seuraavasta lisää katto­palveluistamme ja ota yhteyttä, niin katsotaan millaista työtä juuri sinun talosi katto kaipaa!

Katto­palvelumme

Katto­pinnoitus. Katon pinnoitus on remonttia edullisempi tapa parantaa katon kuntoa. Kattopinnoitus mm. lisää katon käyttöikää jopa 15 vuodella, pitää katon helpommin puhtaana sammaleista ja roskista, luo vettähylkivän pinnan ja parantaa katon uv-säteilyn sietokykyä. Pinnoituksessa voidaan käyttää värillistä pinnoitetta, jolloin katosta saadaan lähes uudenveroinen.

Kattopesu- ja puhdistus. Säännöllinen katon pesu ja puhdistus on tärkeä osa katon huoltoa. Tehokkaalla pesulla katosta saadaan irti kasvustot ja roskat, samalla luodaan hyvä pohja mahdolliselle pinnoitukselle ja maalaukselle. Katto voidaan käsitellä vielä suoja-aineella, joka antaa vettä, likaa sekä kasvustoa hylkivän pinnan.

Katto­maalaus. Katon pinnoitusten lisäksi teemme kattomaalauksia. Maaleista meiltä löytyy monipuolinen, laadukas valikoima, joka on suunniteltu sietämään pohjoisen vaativia sääolosuhteita.

Katto­remontti. Kun huolto ei riitä elvyttämään kattoa, on järkevintä vaihtaa katto uuteen. Meiltä saat kattoremontit kaikkine purku- ja kateasen­nuksineen takuutyönä. Asennamme myös kattoturva­tuotteet ja sadevesi­järjestelmät.

Katto ennen kunnostusta

Katon kunnostuksen jälkeen

Kun haluat pitää katostasi ja rakennuksestasi hyvää huolta

Tilaa katon pinnoitus tai muu tarvitsemasi palvelu meiltä! Jos et ole varma, mitä katto vaatii, me tulemme joka tapauksessa tekemään arvion katon tilasta ja suosittelemme tarvittavia toimenpiteitä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.