Hormi­massaus

Tilaa hormin massaus alueille Espoo, Vantaa, Helsinki tai muu pk-seutu

Vahvaniska Oy:ltä saat aina takuuvarmalla laadulla suoritetut hormistojen korjaukset. Yhtenä menetelmänä käytämme hormi­massausta, joka on vähätyöläs ja kustannus­tehokas menetelmä hormin sekä savupiipun palauttamiseksi uuden­veroiseen kuntoon. Teemme massauksia ja muita hormisto­korjauksia Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunki­seudulla.

Muistathan, että hormin korjauksella varmistat talosi palo­turvallisuuden!

Kartoi­tuksesta massaukseen

Jokainen hormin kunnostus lähtee huolellisesta hormi­kartoituksesta. Kartoituksessa teemme kokeita, ja etsimme tarkoin silmin mahdolliset vuotokohdat, rikkoutuneet rakenteet, tukokset sekä muut ongelma­kohdat. Mikäli hormi ei ole liian huonokuntoinen, voidaan korjauksessa käyttää nimenomaan massausta.

Hormimassaus tekee savupiipun ja hormin sisäpinnasta sileän ja kovan parantaen tulisijan vetoa. Myös huolto helpottuu massauksen myötä. Pinnoitus lujittaa rakenteen ja tukkii vuotokohdat 100 % varmuudella – kunhan työn hoitaa laatutuotteita käyttävä hormien ammattilainen, siis Vahvaniska Oy. Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus, niin katsomme, mitä hormisi vaatii.